Bekræftet: Cyberpunk 2077 får multiplayer mode

Cyberpunk-2077-gamescom
Selvom Cyberpunk 2077 ikke helt er færdigbagt, formål spillet stadig at holde lidt i hypen. Nu er der løbet mere vand i Cyberpunk 2077 åen, som denne gang er en bekræftelse om spillet vil få et multiplayer mode.


I samme omgang forklarer holdet hos CD Projekt RED, at multiplayer mode imidlertid ikke er tilgængelig ved lanceringen. I stedet sigter teamet at implementere det via en opdatering efter lanceringen.

CD Projekt RED afsætter sine ressourcer på dette tidspunkt til at polere og frigive single-player versionen i Cyberpunk 2077. Derefter, og efter at have frigivet spillets gratis DLC'er og single-player, implementerer teamet spillets multiplayer mode.

Vi har flere gange set udspil fra CD Projekt RED’s team, der pegede i retning af et multiplayer mode, men at de nu selv annoncerer der, sender mange kommende spekulationer til hvile.

cyberpunk_2077_multimode.JPG

For et par dage siden skrev vi en nyhed om Cyberpunk 2077 kun med first-person perspektiv:

”Cyberpunk 2077 blev annonceret som et TPP / FPP-spil. Mens et first-person perspektiv vil blive brugt til gameplay, skulle cut-scenes benytte sig af et tredjepersons kamera. Det er dog muligvis ikke længere tilfældet, da CD Projekt RED antyder at opgive dette koncept first-person perspektiv. I stedet ser det ud til, at Cyberpunk 2077 kun bruger first-person perspektivet til alt i spillet”

…og allerede få dage efter kommer CD Projekt RED så med nye informationer, der i den grad holder forventningerne oppe.

Cyberpunk 2077 frigives i april 2020.