AUTHOR : Uber
PUBLISHED : 2019-10-11 10:38

Blizzard forhindrer gamere i at slette deres konti


Blizzard forhindrer tilsyneladende gamere i at slette deres konti.

mei-overwatch


Som nogle af jer måske har hørt, står Blizzard i øjeblikket til øretæver blandt gamerne efter at have bannet en professionel spiller fra Hearthstone, Ng Wai Chung “blitzchung” fra at konkurrere og tage sine gevinster med sig.

Dette fulgte trop efter Ng’s sejr, hvor han under interviewet udtrykte sin støtte til Hong Kong demonstranterne.

Blizzard hævdede, at dette krænkede virksomhedens ToS. Det førte også til, at mange opfordrede til en boykot af Blizzard og deres spil, og i nogle tilfælde havde nogle spillere endda forsøgt at slette deres konti. Nu kunne det tyde på, at Blizzard gør det vanskeligt for spillerne at slette deres konti i et forsøg på at forhindre en masseudvandring.

Ifølge flere rapporter ser det ud til, at flere spillere oplever problemer, når de prøver at slette deres Blizzard konti. Dette inkluderer at få deres e-mail-kode låst, og i et enkelt tilfælde hævder en spiller, at Blizzard endda havde anmodet om et foto af deres regerings-ID for at bevise dokumentere sig selv.

Selvom det er muligt, at Blizzard kan døje med nogle tekniske problemer, ser det ud til at være ret tilfældigt. Blizzards nylige handlinger har også medført kritik ikke kun fra samfundet, men også amerikanske regeringsembedsmænd, der mener, at Blizzard som et amerikansk firma ikke burde forsøge at censurere sig selv eller deres spillere for at tilgodese den kinesiske regering.

Mere om Blizzard problemet kan findes her


VORES PARTNERE

Synology
Razer
MSI
Cooler Master
Corsair
Deepcool
Olympus
AMD
Seasonic
Gigabyte