Borderlands sælger men ingame køb sælger mere!

borderlands-3-logo
Der er kommet nye tal for de mest indtjenende spil i september, og resultatet kan måske overraske nogen.


Ifølge oplysninger fra SuperData Arcade, som har delt deres seneste månedlige rapport har Borderlands 3 solgt anslåede 3,3 millioner enheder, fordelt på tværs af alle de platforme det er tilgængeligt på. 

Ifølge rapporten er den salgsprisen over gennemsnittet på 69 $, på grund af salget af Deluxe versioner. 

borderlands_3_karakterer.png

Borderlands 3 kom ind på en andenplads på listen over spil med mest indtjening i september på PC. Spillet der tog førstepladsen var Dungeon Fighter Online, som er et multiplayer online beat ‘em up spil, af den koreanske spiludvikler Neople. 


League of Legends kom ind på en tredjeplads på listen, mens et spil som Fortnite var henvist til en niendeplads.

fortnite_chapter_2.jpg

Rapporten fra SuperData Arcade viser også at september var den dårligste måned for Fortnite til dato. Her så man et fald i indtjeningen på 43% i forhold til tidligere måneder. Det bliver spændende at se, om det seneste event i Fortnite med lanceringen af Chapter 2 kan flytte på de tal. 

I det hele taget viser listen en interessant fordeling der viser, at spil som man måske ikke normalt tænker så meget over, faktisk står for en utrolig stor indtjening på spilmarkedet. 

super_data_arcade_stats.png

Det viser i den grad, hvorfor spiludgiverne meget gerne vil have ingame transactioner som en del af deres forretningsmodel, når flere af spillene i top 10 er spil der er gratis at spille, men som indeholder masser muligheder for at købe ting i spillet. 

Specielt EAs sportspil som NBA og FIFA ligger højt på listen på konsol. Vi ved fra EAs regnskaber, at ingame køb fra netop de spil står for en meget stor del af firmaets indtægter. 


Kilde: Dark Side of Gaming