Call of Duty stopper med at tage al din lagerplads

COD Call of Duty Modern Warfare Warzone Patch Storage space 250GB New Less space
Det er ikke unormalt at mange af de store spiltitler, hurtigt kan kravle op på +50GB og endda også +100GB. Dog skiller et spil sig markant ud, nemlig Call of Duty: Modern Warfare, som hos nogen, næsten rammer 250GB, hvilket har resulteret i at mange, har brokket sig over, at spillet hurtigt kan tage alt pladsen på harddisken.

Infinity Ward, har dog nu meldt ud , at en patch kommer er på trapperne, som skal rette op på dette problem. Det bliver nemlig muligt at afinstallere valgte dele af spillet, for at begrænse kravet til lagerpladsen. Hvis du dog stadig har planer om at skulle spille forskellige game-modes i Modern Warfare og Warzone, skal du dog stadig forvente en stor mængde lagerplads går til opbevaring af Modern Warfare og Warzone. 

Ydermere er Call of Duty: Black Ops Cold War lige på trapperne, og hvis vi ender med samme scenarie som Modern Warfare og Warzone, skal vi måske have dedikeret en enkelt harddisk, kun til Call of Duty spillene.Opdateringen er blevet meldt ud til at blive frigivet i dag den 14. oktober.  

Credit: Infinity Ward