CoD: Warzone Season 5 kan preloades på PS4

Call of Duty Warzone Season 5
Call of Duty: Warzone Season 5 lander om lidt, men den store opdatering kan som noget nyt, preloades på PlayStation 4, sådan du er klar til at spille når det går løs.

Endnu en opdatering til Call of Duty Modern Warfare og Warzone, endnu en stor opdatering.


Dette har efterhånden ved normen for hver opdatering spillet har modtaget siden udgivelse, men i denne omgang kan spillet preloades udelukkende på PS4, inden det går løs.

Preloading er desværre ikke tilgængelig på Xbox og PC, og ifølge Activision skyldes det manglende support for en preload feature.
"Xbox does not support the ability to pre-download. Similarly, Battle.net does not currently support pre-downloads for Call of Duty: Modern Warfare or Warzone." Skriver Activision.


Opdateringen er på 36 GB til PS4, men den kræver 120 GB ledig plads på drevet, hvilket bestemt ikke er lidt. På PC er den endnu større, hvor opdateringen ligger på hele 47 GB.


Season 5 åbner op for Verdansk stadion, som dominerer midten af kortet, hvilket med sikkerhed bliver det nye hotspot på kortet, for dem som søger kampens hede. Season 5 vil også give spillerne en række nye unlocks, tilpasninger og operators, som kan fås i det nye battlepass.


Du kan se traileren for Season 5 herunder:Billede og kilde: Activision, Techradar