CoD: Black Ops Cold War: Alt du skal vide

black ops cold war CoD
Call of Duty: Black Ops Cold War lanceres 13. november, og vi har samlet alle informationer om det kommende franchise i CoD serien.

Efter gårsdagen CoD: Black Ops Cold War event, som bød på hæsblæsende action, fik vi i sidste uge en bekræftelse af, at den næste installation i Call of Duty-franchisen bliver Call of Duty: Black Ops Cold War, og nu har vi en masse detaljer om det kommende spil. Udvikler Treyarch og Raven Software havde tilsyneladende en pressekonference med medieres repræsentanter og diskuterede deres planer for spillet.

Til at begynde med vil spillet have single player campaign, meget i stil med den nyeste reboot af Modern Warfare, som Infinity Ward frigav sidste år. Selvom Modern Warfare genopliver fanfavoritter som Captain Price, vil Cold War bringe fans af favorit Black Ops-figurer, inklusiv Alex Woods og Frank Mason, tilbage. Så fans af franchisen få en dejlig lille nostalgi-oplevelse med i pakken.

call of duty black ops cold war.JPG

Campaign-delen vil også indeholde historiske figurer, inklusiv den tidligere amerikanske præsident Ronald Reagan. Campaign-mode vil tage udgangspunkt i Den kolde krig (temmelig indlysende), og spillere på jagt efter en sovjetisk spion. 

Black Ops Cold War vil også have multiplayer-mode, og selvom udviklerne endnu ikke har delt meget, har de dog bekræftet et par detaljer. For det første optræder Zombies-mode også i skyggen af Den kolde krig-temaet, og så vidt angår Warzone, vil spillerne beholde deres Modern Warfare indhold, når de tager springet over til det nye spil, inklusiv skin, våben-blueprints med videre.

Desuden vil temaet for spillet også introducere cross-play på tværs af generationer. Det betyder, at PS 4-spillere kan spille med Xbox Series X-spillere, og Xbox One X-spillere kan spille med PS 5-spillere, så videre og så videre. Grundlæggende behøver du ikke anskaffe dig en ny konsol, for at kunne spille med en ven med en nyere enhed.

Udviklerne vil dele flere detaljer om multiplayer-delen den 9. september. I mellemtiden bør du tjekke traileren Black Ops Cold War herunder.