Conquer COVID-19 Bundle: Så meget får du med

humble bundle covid 19
Humble Bundle er kendt for at sammenkæde fantastiske spil til velgørenhedsformål, og senest for deres Conquer COVID-19 Bundle, hvor de har de overgået sig selv. Seneste Conquer COVID-19 Bundle byder på ikke mindre end over 150 spil for den nette sum af $ 30.


Conquer COVID-19 bundlen er det største bundle, vi nogensinde selvom der er tale om et tidsbegrænset tilbud.

Hvis du ikke er bekendt med Humble Bundle, så fungerer det som følgende. De samler en samling af spil, og du donerer penge til at låse op for spillene. Typisk har de et lagdelt system, hvor et bundle typisk består af 15 eller færre spil, og når du donerer et beløb, som $ 5, $ 10 eller $ 15, låser du de forskellige niveauer op for at få adgang til nogle eller alle spil. Provenu fra salget doneres til velgørenhed.

Conquer COVID-19 Bundle er anderledes. H er er der tale omer $ 30 til at låse alt op (selvom du er frit stillet til at donere så meget du ønsker til de understøttede velgørenhedsorganisationer, Læger uden grænser og andre. For de $ 30 får du en imponerede mængde spil såvel som noget software, e-bøger og lydbøger.

xd99119ca.jpg.pagespeed.gp+jp+jw+pj+ws+js+rj+rp+rw+ri+cp+md.ic.5VJIytTC2E.jpg

Lad os starte med det, du får direkte fra bundlen. Du får 45 spil, inklusiv nogle fantastiske titler som The Witness, Super Hot, Darksiders (I & II) og en hel række andre, der dækker en række forskellige spillestilarter lige fra racerspil til party spil. Lego Batman 3: Beyond Gotham, Undertale og Hollow Knight, er også at finde på listen i Conquer COVID-19 bundlen. 

Oven på disse 45 spil får du 23 e-bøger og tegneserier (to af e-bøgerne inkluderer lydbog-versionerne) og en Music Maker EDM-udgave. 

Læs mere om den komplette Conquer COVID-19 Bundle


Source & Image credit:

Humble Bundle