Counter-Strike 1.6 kan nu spilles i din browser

counter strike i browser
Counter-Strike blev oprindeligt frigivet til Windows pc'er i 2000. Det omtales ofte som Counter-Strike 1.6 for at differentiere det fra andre spil i serien, da det var den sidste store softwareversion, der blev frigivet. Spillet, oprindeligt en Half-Life-modifikation udviklet af Minh Le og Jess Cliffe, resulterede til sidst i en hel franchise, der har formået at fastholde sin popularitet.


En af Valves mest populære first-person shooters er nu tilgængelig til at spille direkte i din browser, ingen installation kræves.

En af de mange efterfølgere, Counter-Strike: Global Offensive, er regelmæssigt placeret øverste oppe af spil på Steam med hensyn til det samtidige player counts.

Som tidligere nævnt, kan du nu spille Counter-Strike 1.6 direkte fra din browser ved blot at besøge dette websted. Servere er angiveligt tilgængelige i Asien, Canada, Europa, Brasilien, Indien og USA, som du kan hoppe direkte til uden at skulle have tegnebogen op af lommen. Hvis du leder efter en privat server, udbydes disse også, omend for et gebyr.

Leder efter noget lidt mere moderne, er Counter-Strike: Global Offensive gratis at spille via Steam. Du bliver dog nødt til at downloade og installere det for at spille.

Vi har ikke kunne finde validering af, om hvorvidt lovligheden af den browserbaserede version af Counter-Strike 1.6, eller om Valve vil lukke det ned. 

Play at your own risk.


Source & Image credit:

Pocket-Lint