Counter-Strike: Source får en 2019 grafisk overhaul mod. Tilgængelig for download

Counter-Strike-Re-Source-2019-672x372
Modderen "gEck0_" har frigivet et grafisk overhaul til Counter-Strike: Source, kaldet Counter-Strike: Re-Source (2019).

Counter-Strike: Re-Source er i bund og grund en samling af utallige teksturer, modeller, skins, shaders og meget mere, der sigter mod at forbedre det visuelle i dette 2004 Counter-Strike spil.

Counter-Strike: Re-Source (2019) sigter mod at være så tæt på den originale vision som muligt og bibeholde sin autentiske visuelle stil, som er elsket af millioner rundt på kloden. Nu kunne det tydeligvis have været lettere med et ESRGAN AI forbedret mod, men det er stadig sejt at se et mere "traditionel" mod overhaul at spillet.

Et spadestik dybere i opdateringen afslører lidt flere detaljer, og det nye mod erstatter næsten alle spillets teksturer, w_modeller, og blodstrukturer, retextures våbenskins, tilføjer nye lyde samt nye maps. De miljømæssige teksturer understøtter nu shaders og alle standard våbenskins (herunder kniven, alle granater og gloves) er blevet erstattet med HD modeller, hvoraf de fleste understøtter phong shaders.

De interesserede i det nye mod, kan downloade den HER

For at fremhæve de visuelle forbedringer, det har medført, har modderen også delt nogle screenshots, som du kan finde nedenfor.

Counter_Strike Re-Source mod 2019.JPG

Counter_Strike Re-Source mod 2019_1.JPG

Counter_Strike Re-Source mod 2019_blod.JPG

Counter_Strike Re-Source mod 2019_c4.JPG

Counter_Strike Re-Source mod 2019_sniper.JPG

Counter_Strike Re-Source mod 2019_gisler.JPG

Counter_Strike Re-Source mod 2019_ak47.JPG


Kilde & Billeder
gEck0_