Cyberpunk 2077 retur til PlayStation Store

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077 var et af 2020's mest forventede spil. Desværre nåede spillet aldrig de højder, som mange havde forudsagt. Især konsol-versionen fik stryg af brugerne.

Dette resulterede i sidste ende i, at Sony fjernede spillet fra PlayStation Store og endda refunderede købet fra de brugere, der bad om det. Spoler vi tiden frem til i dag har CD Projekt gjort et stort arbejde for at fixe spillet, og gældende for PlayStation-spillere, der ønsker at give spillet endnu en chance, bliver det igen muligt fra den 21. juni.

Dette skyldes, at ifølge CD Projekts regulatory announcement, har de afsløret, at spillet vender tilbage til PlayStation Store i næste uge.

“publicly discloses the decision by Sony Interactive Entertainment to reinstate the availability of the digital edition of Cyberpunk 2077 on PlayStation Store, effective on 21 June 2021.”

Læs også: Mercedes E300 e – Direktørbilen på strøm

Sony har endnu ikke officielt udsendt nogen form for meddelelse. Uanset hvad er det gode nyheder for konsolspillere, der brænder for at give spillet endnu et forsøg. Når det er sagt, og på trods af problemerne, sælger Cyberpunk 2077 efter sigende stadig millioner af eksemplarer, selv refusionen taget i betragtning.

 

Source: CD Projekts