Death Stranding kommer til PC!

Death-Stranding-Commercial
Kojima Productions har afsløret at Death Stranding også kommer til PC tidligt næste sommer.


Hideo Kojima, bagmanden bag Metal Gear Solid spillene, er for mange et geni inden for spiludvikling og hans kommende spil Death Stranding har skabt meget buzz. 

Detaljerne om spillet har været ret begrænsede ud, over noget ret syrede trailers, hvor store berømtheder som Norman Redus, Guillermo del Toro og vores egen danske Mads Mikkelsen optræder.


På trods af de meget begrænsede detaljer om selve historien i spillet, så er det et spil som mange ser frem til, i høj grad båret af Hideo Kojimas tidligere meget roste spil. 

Indtil nu har vi ikke hørt andet officielt end, at spillet udelukkende kom til PlayStation 4, hvor det bliver udgivet d. 8. november.

Nu har Kojima Productions dog meldt ud, at spillet også kommer til PC. Der er ikke nogen fast dato endnu, men bare en melding om “tidligt sommer 2020”

Spillet blev annonceret under E3 i 2016, som en del af Sonys pressekonference, og meget af markedsføringen siden da, har båret præg af at der var tale om et spil til PlayStation 4 og ikke andet. 

Der har dog været små spor undervejs der har indikeret, at der kunne være noget andet på vej. Det er blandt andet blevet spottet at Death Stranding tilbage i august ikke længere figurerer på Sonys “Only on PlayStation” liste af spil. 


Meddelelsen lander direkte fra Kojima Productions via Twitter, kun et par uger før lanceringen til PlayStation. Så hvis man, som mig fx, har både PlayStation og PC i hjemmet, er det nu muligt at tage en beslutning om hvilken platform man vil spille på.

Spillets udgiver 505 Games har ikke løftet sløret for om spillet bliver frigivet via Steam eller nogen af de andre digitale spilklienter, så den nyhed må vi vente på. 505 Games seneste spil Control blev dog lanceret, som en eksklusiv titel på Epic Store, så det kan være det samme ender med at være tilfældet med Death Stranding.