Diablo 4 annonceres på BlizzCon 2019?

diablo_immortal_crusader
BlizzCon går i gang i november, og ifølge de nylige spekulationer ser det ud til, at der er en god chance for, at Blizzard kunne præsentere Diablo 4 under BlizzCon 2019.

Det ser imidlertid ud til, at meget peger i retning af, at noget er under opsejling. Ifølge det tyske magasin GameStar, bringes en annonce, der er offentliggjort i magasinet til en kommende artbook, som antyder, at Diablo 4 faktisk er i værkerne. Overskriften til annoncen lyder: “Featuring over 500 artworks from Diablo, Diablo II, Diablo III and Diablo IV.”

Vi er ikke i tvivl om, at Blizzard arbejder på Diablo 4, men hvorvidt det kunne annonceres på BlizzCon er en anden historie. Den forrige rapport kommer fra Kotaku, hvor det blev nævnt, at Blizzard ville prøve at rette PR-katastrofen fra sidste år, og antydede, at Diablo 4 kunne få scenetid ved dette års begivenhed.

I øjeblikket har Blizzard ikke nogen større IP'er i de værker, vi kender til, så bortset fra en potentiel World of Warcraft-udvidelse forestiller vi os, at et nyt Diablo-spil sandsynligvis er det, Blizzard har brug for for at få fans ophidset.

Tag som altid rygter med et forbehold.


Kilde & Image credit:

Blizzard, Gamestar