Diablo gratis at spille i din webbrowser

diablo i webbrowser
Hvis du var for ung til at nyde det originale Diablo, da det var nyt eller bare vil spille den igen for nostalgiens skyld, vil du elske denne nyhed fra dette Rivsoft.


Spiludvikler Rivsoft har stillet det klassiske action RPG til rådighed til at kunne spilles i en webbrowser ved hjælp af genopbygget kildekode. Det hele krydres med atmosfærisk musik.

Bare vær opmærksom på, at denne version kommer med alle "bugs og dårligt skreven kode", som er en del af charmen. Du vil hacking and slash dig gennem fangehuller, som om det var 1996 igen og have masser af sjov undervejs, hvis du skal slå nogle timer ihjel med et fordoms tids helt store sællerter.

Spillet kan spilles gratis, men du er begrænset til demoversionen med en enkelt karakterklasse og har kun en brøkdel af niveauerne og praktisk talt ingen af samtalerne med Tristrams beboere. Men hvis du har en kopi af det fulde spil, kan du indlæse hoveddatafilen og spille hele vejen igennem til climactic battlen mod djævlen. Hvis det er et stykke tid, siden du har spillet, vil dette bringe en masse sjov med sig. Derudover er sjovt at se, hvor meget genren har udviklet sig i 23 år ved at gå en tur ned af memory lane.


Kilde & Billeder
Engadget