Du kan nu streame Xbox-spil fra din iOS-enhed

xbox
Apples begrænsninger har gjort det ret vanskeligt for udviklere og virksomheder at sende deres streamingtjenester mod iOS-enheder, i det mindste hvad angår officielle apps. Dette er grunden til, at mange i stedet har henvendt sig til løsninger som at gøre deres tjeneste afspillelig og tilgængelig via Safari.

Microsoft er en af disse virksomheder, og efter en periode med betatestning er den gode nyhed, at hvis du var ivrig efter at spille Xbox-spil via din iPhone, vil du være i stand til at gøre netop det.

“Starting today, Xbox Cloud Gaming is available to all Xbox Game Pass Ultimate members with Windows 10 PCs and Apple phones and tablets, via browser, across 22 countries.”

- Microsoft

Spillere vil også være i stand til at bruge controllere enten via Bluetooth eller USB til at spille spil. Hvis du vil drage fordel af denne spilstreaming, har du selvfølgelig brug for et Microsofts Game Pass Ultimate-service- abonnement. Dette giver dig adgang til streaming blandt andre funktioner, der er en del af abonnementet, som Xbox Live Gold og også Xbox Game Pass.


I modsætning til nogle andre tjenester som Stadia, hvor du skal købe de enkelte spil for at streame dem, er Microsofts tilgang mere beslægtet med Netflix, hvor et abonnement vil låse op for biblioteket med spil.

 

Source & Image credit:

Microsoft, Xbox, ctrl.blog/