Elder Scrolls VI fans: Væbn dig med tålmodighed

rh4DSeYt-600x338
Går du og tripper for at få nye saftige detaljer om Elder Scrolls VI, så tyder alt på du bliver skuffet. Nye informationer peger i retning af, at ventetiden bliver LANG.


På trods af at Bethesda tidligere bagatelliserede eksistensen af The Elder Scrolls VI, annoncerede virksomheden en overraskende meddelelse i 2018 og afslørede, at spillet var i dets pre-production stages, selvom virksomheden i samme omgang advarede om, at det kunne vare lang tid, før det officielt vil blive annonceret.

Spol frem til i dag, to år efter den første meddelelse, og vi er stadig ikke kommet tættere på at høre mere om spillet. Ifølge Bethesdas Pete Hines, der svarede på et spørgsmål på Twitter om detaljer omkring The Elder Scrolls VI, hvorpå han svarede, at det vil tage "years from now", før detaljer om spillet ville afsløres.

Dette skyldes sandsynligvis, at Bethesda fokuserer på sit næste spil, Starfield, og indtil dette spil er afsluttet og frigivet, forventes virksomheden ikke at påbegynde arbejdet på The Elder Scrolls VI.

Starfield vil være en splinterny IP for virksomheden, og på nuværende tidspunkt, er der stadig ingen udgivelsesdato for det kommende spil. Imidlertid er det blevet antydet, at det måske springer over de nuværende gen-konsoller, hvilket betyder, at det potentielt udvikles til PS5 og Xbox Series X. Virksomheden forklarede tilbage i 2018, at beslutningen om at annoncere The Elder Scrolls VI så tidligt var at forhindre fans i at blive skuffede.