ENDELIG: Spyro Reignited Trilogy til PC og Switch

Spyro_activision_pc_switch
Hvis du er fan af Spyro dragon serien, vil du kunne glædes over, at den fornyede Spyro Reignited Trilogy snart lanceres til PC og Switch. Activision og Toys For Bob bringer dragonens eventyr til PC (via Steam) og Nintendo Switch fra 3. september 2019.


Det er næsten et år efter, at den fornyede klassiker kom til PS4 og Xbox One, men resten af os måtte vente i uvished. Nu er ventetiden langt om længe slut. Dette er et ganske stort skridt for en serie, der blev bedst kendt som en PlayStation eksklusiv.

Titlen er stort set den samme. Det er en remastering af de første tre spil (Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage og Spyro: Year of the Dragon) med bedre visuals, et revitaliseret soundtrack og fede gameplay-justeringer som moderne kontroller og bedre virtuelle kameraer.

Det ser ikke ud som et helt nyt spil, men det vil se meget mere moderne ud end det gjorde før. Denne serie er en fan favorit især for Playstation brugere. Det bliver fantastisk at genopleve og føle den nostalgi endnu en gang.


Kilde / Image credit:
Engadget