EVE Echoes open beta klar til iOS og Android

eve dev kit release
Spillere, som tålmodigt venter på ankomsten til det tidligere annoncerede EVE Echoes open beta- development kit for at komme i gang, kan vi glæde med at fortælle, at dette frigives fra i dag.


I første release er EVE Echoes open beta kun forbeholdt særligt udvalgte regioner: Australien, USA, Canada, Rusland, Europa, Sydkorea og New Zealand.

EVE Echoes er tilgængelig på både iOS og Android-enheder og er blevet skabt af NetEase Games og CCP Games, og den nye open beta samlet spillet op efter en vellykket gennemførelse af det kommende spils Alpha-test tidligere på året. 


“EVE Echoes’ Open Beta offers a more optimised feature-set for players to utilise in their adventures across the vast, deep and beautiful cosmos of New Eden.”

EVE Echoes er et helt nyt sci-fi MMO-spil i et alternativt univers af New Eden, der bringer den autentiske EVE Online oplevelse til mobile enheder med sig. Ud over at bevare EVE’s signatur, inkluderer EVE Echoes også grundlæggende tutorials for nye spillere til at fremme og forbedre deres EVE universets spil-genre.


Kilde & Image credit:

EVE, NetEase Games og CCP Games