Første trailer fra Suicide Squad spil er ude

harley-quinn-Suicide-Squad-game
Der er blevet teaset for det et stykke tid nu men vi har nu endeligt fået den første trailer til Suicide Squad: Kill the Justice League.

Det er en trailer der viser hele Suicide Squad holdet. Sammensætningen adskiller sig lidt fra den gruppe vi har set i Suicide Squad filmen. I spil versionen her består holdet af Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang og King Shark. Alle karakterene bliver spilbare, så man vil som spiller få mulighed for at spille dem alle sammen. 


Udviklerne bag spiller er Rocksteady, som allerede har en lang række anmelderroste spil bag sig i DC Universet. De er dog nu gået væk fra Batman, som spillene i deres Arkham serie var centreret omkring. Det bliver spændende at s,e hvordan deres nye take på DC Universet falder ud. Flere af karaktererne i Suicide Squad: Kill the Justice League er jo nogen, vi i en eller anden form har mødt allerede i Arkham spillene. 

Baseret på traileren så lader det dog til, at spillet får en lidt anden tone end vi har set i Arkham spillene af Rocksteady. Det er et noget lysere, farverigt og humoristisk take på DC vi får her, sammenlignet med hvad vi har set fra Rocksteady tidligere. 

Suicide-Squad_team-game.jpg

Gameplayet i spillet bliver også nyt og anderledes. Der vil stadig være fokus på det karakterdrevne story gameplay, men nu også med elementer af third-person shooter action. Spillet er baseret i en open world version af Metropolis, og som både de indledende teasere og den nye trailer afslører, så er modstanderen intet ringere end Superman og resten af Justice League. 

Der skal dog findes lidt tålmodighed frem endnu, for spillet lander ikke får 2022.