Første officielle PUBG Story Trailer er blevet frigivet

pubg
Battle royale titler er ofte ikke populære på grund af deres back story. De er populære, fordi du smides ned i et begrænset map med mange andre spillere for at kæmpe modstandere, indtil du er den sidste person tilbage.


PUBG udvider nu konceptet ved tilføje et story element til spillet, og den første trailer er nu frigivet.

Story traileren fra PUBG Corp frigives nu, da den forbereder starten af den fjerde sæson. Den giver det første rigtige historieelement til PlayerUnknown's Battlefields, og man må erkende, at det er i en noget mere dyster retning, end vi ville have forventet.

Traileren inddrager et lille barn på Erangel, som er spillets første map. Barnet er den eneste overlevende, efter at et forfærdeligt slag fandt sted på øen. Traileren hopper derefter frem i tiden, hvor drengen er vokset til en mand, der er spækket med kontanter og organiserer battle royale turneringer på Erangel.

Fortællingen her er betydeligt mørkere sammenlignet med Fortnite, PUBG’s største konkurrent, som har et overordnet tegneserieagtigt udseende, mens det afhænger mere af in-game arrangementer og storytelling. PUBG Corp.

Billede & Kilde
PUBG