Far Cry 6 lanceres måske i marts 2021

far cry 5 tweakdk
Hvis du er fan af Far Cry-serien, og du spekulerer på, hvornår det næste Far Cry-spil lanceres, vil nyeste varme rygte meget vel få dig frem i sædet. Et nyt rygte omtaler, at Far Cry 6 måske ser dagens lys i marts 2021.


Rygtet stammer fra en tweet af Kotakus Jason Schreier, som tidligere har været ret præcis med sine forudsigelser og påstande. Ubisoft har for nylig bekræftet, at tre titler vil blive frigivet mellem april 2020 og marts 2021, som består af Watch Dogs Legion, Gods and Monsters og Rainbow Six Quarantine.

Virksomheden har antydet, at de i alt frigiver fem spil, og nævnte kun tre af dem. Schreiers tweet kommer så i spil med udsagn om, at de resterende to spil vil være et ny Assassin's Creed og den næste lancering i Far Cry-franchisen, og at de, der håbede, at det ville være Splinter Cell, bliver dermed skuffet.

Far cry 6.JPG

Sidste gang vi så et Far Cry-spil var tilbage i 2018, så en ny Far Cry-titel, anno 2021, cirka 3 år efter den forrige udgivelse, virker som en fornuftig plan fra producents side.

Vi er på rygteniveau, så tag dette med et vist forbehold.

Læs også: Far Cry 5 test


Source 6 Image credit:
Jason Schreier,