Fede spil trailers frigivet under Gamescom 2019

Watch_Dogs-Legion-1-672x372
Gamescom 2019 er godt i gang, og spil trailere til Watch_Dogs Legion, Doom Eternal, Call of Duty Modern Warfare og flere andre kommende spil er frigivet.


Nye Gamescom 2019 trailere et frigivet i de første spæde timer under Gamescom 2019 i Tyskland. Nedenfor kan du finde trailere til Watch_Dogs Legion, Doom Eternal, Call of Duty Modern Warfare. Der er desuden også trailere til Darksiders Genesis, Monster Hunter World: Iceborne og Iron Harvest.

Inkluderet i listen af Gamescom 2019 spiltrailere er traileren til Monster Hunter World: Iceborne. I modsætning til andre DLC'er, som den for Anno 1800, føles Iceborne som en ordentlig udvidelse. På grund af dette har vi inddraget Iceborne og ikke Destiny 2's kommende sæsonbestemte DLC.

Traileren til Call of Duty: Modern Warfare viser 2V2 MP mode, mens Doom Eternal traileren viser DOOM-Hunter. Watch_Dogs Legion traileren forklarer, hvordan spillere vil være i stand til at indtage rollen som den man ønsket i spillet, og traileren til Darksiders Genesis viser nogle nye gameplay optagelser.

Du kan også finde Gamescom 2019 traileren til Remothered: Broken Porcelain. Remothered: Broken Porcelain som frigives til pc i 2020.

Sidst men ikke mindst er det værd at nævne, at Iron Harvest frigives på Steam. Der var tidligere et rygte, der antydede, at spillet udelukkende kom på Epic Games Store, men det vil ikke være tilfældet.