Flyt Skyrim ud på spisebordet

elder_scroll_call_to_arms_battle
Hvis du er fan af Elder Scrolls serien og ikke kan få nok af Skyrim, eller ikke kan vente på næste kapitel i sagaen, så er der nu snart mulighed for at rykke tingene ud i den virkelige verden. Sådan da…


Firmaet Modiphius Entertainment lancerer til Januar næste år deres Elder Scroll - Call to Arms figur spil. Det er et spil i samme stil, som man kender det fra fx Warhammer eller Mordheim spillene. Spillerne stiller med hver deres hold af forskellige figurer, og man kæmper så på et kort. 

elder_scroll_call_to_arms_drauger.jpg

Indledningsvis vil der være to hold til spillet, som vil være Imperials og Stormcloaks og hvert af de hold vil have forskellige helte, som vi kender fra Skyrim spillet. Ud over de to hold vil der også være andre fjender, som færdes på kortet, og som kan blande sig i kampene. De kan ende med at have indflydelse på, hvem der går sejerrig fra bordet. 

Det kan være fjender som  Draughr, Atronachs, Daedra og med tiden også drager. De er med til at tilføje lidt farer og historie til spillet. 

elder_scroll_call_to_arms_imperials.jpg

I første omgang lanceres et startsæt til to spillere med 18 presamlede plastikfigurer bestående af fem Imperials, fem Stormcloaks, tre skeletter, tre Draughr og en Draughr Deathlord. Helte enhederne vil være Hadvar og Ralof, en Imperial Mage, Yrsarald Thrice-Pierced og en kvindelig Dragonborn. 

Modiphius fortæller dog, at der allerede er mere end 150 figurer planlagt til spillet fremadrettet.

elder_scroll_call_to_arms_dragonborn.jpg

Ud over figurerne følger der også alt, hvad man ellers har behov for at kunne spille Call to Arms. Der er et hav af kort og tokens sammen med reglerne og en dobbeltsidet plakat, som kan bruges som spilleplade med et vildnis på den ene side, og et Nord gravkammer på den anden.

I sættet er der også 12 forskellige missioner. Der er Battle Mode, hvor to spillere kæmper imod hinanden med NPC figurerne som ekstra taktiske elementer i spillet. Alternativt så kan man også spille selv, eller sammen imod en fælles fjende. 

fallout-wasteland-warfare-two-player-starter.jpg

Modiphius Entertainment har tidligere lavet et ligende spil baseret på Fallout spillene. To spiller sættet til det spil, Fallout Wasteland Warfare, kan findes herhjemme til omkring 500 kr, så mon ikke vi kan forvente at det samme bliver tilfældet for Elder Scrolls - Call to Arms når det kommer på markedet i det nye år. 

call_to_arms_skyrim_miniature_game.png

Den gamle Tabletop nørd i mig ser ihvertfald frem til det.   

Kilde + billeder: Polygon og Modiphius Entertainment