Fortnite Chapter 2 trailer: Nye øer og features

Leaked Fortnite Chapter 2
Hvis du er en af de mange millioner, der har stirret på et Fortnite black hole i de sidste 24 timer, har Epic endelig noget andet klar du kan se på - eller det vil sige et leak har.


Skin-Tracker har offentliggjort en trailer med Fortnite Chapter 2: Sæson 1 Battle Pass via Twitter i morges omkring klokken 12 PST.  Fortnite Chapter 2 trailer blev hurtigt ramt med en copyright-strike og taget ned.

Mens traileren stadig ikke har vist sig på Fortnites officielle YouTube-kanal, omtaler rygterne på sociale medier fra Skin-Tracker og andre, at Epic har droppet oprydningen af det omtalte leak, da “the damage had already been done"


Battle Pass traileren viser en helt ny ø med en flod, et kraftværk, en strand med mere. Det afslører dog ikke noget af, hvordan spillerne endte på det nye map efter søndagens katastrofe.

Videoen viser også nogle få nye features, der kommer til spillet. Der kommer blandt andet et nyt køretøj - en pogo-stick. Spillere vil også være i stand til at give hinanden piggyback-rides. En fiskedam vises også kort i traileren, så fiskeri tyder på bliver en del af Fortnite Chapter 2. Spillerne kan også svømme eller endda pilotere en båd i vandmasser samt frigivelse af nye skins.

Der er også over 100 awards klar, og nye måder for spillerne at level up. Fortniters kan få medaljer for headshots, hugge træer ned og andre in-game antics.

Desværre afslører traileren ikke en udgivelsesdato for den næste sæson. I betragtning af at der allerede er en trailer klar til det, burde det ikke være for længe.