Fortnite sæson 10 frigivet; Krav om DirectX 11 GPU

Fortnite-Battle-Royale-feature-672x372
Epic Games har annonceret, at Fortnite sæson 10 udkommer senere i dag. For at fejre dette officielle release, har Epic Games frigivet to nye trailere dedikeret til denne nye sæson.


Desuden har holdet også afsløret de full patch noter til sæson 10.

Ifølge frigivne changelog, vil Fortnite Season 10 forbedre niveauet for streaming-performance for alle platforme ved at optimere den måde, hvorpå assets preloades. Dette vil reducere områder, hvor spillere lander på bygninger med et lavt detaljeringsniveau.


Fortnite sæson 10 starter også med Solos og Trios Arena, og Epic har inkluderet nogle lydforbedringer i denne opdatering. Der er naturligvis også et antal fejlrettelser og justeringer af gameplay med, som du kan finde i listen nedenfor.

I samme ombæring hæver Fortnite sæson 10 PC kravene. Nu stilles der krav om et DirectX 11 kompatibelt grafikkort. Hvad det i sidste ende betyder, er, at Fortnite ikke længere er kompatibel med ældre, DX10 og DX9, grafikkort.

Som altid vil Fortnite sæson 10 blive downloadet fra Epic Games Store næste gang du starter din klient (når den først bliver tilgængelig senere i dag), og nedenfor kan du finde den komplette changelog.

Fortnite sæson 10.JPG

Fortnite sæson 10 bugs.JPG

Fortnite sæson 10 events.JPG

Fortnite sæson 10 changelog.JPG

Fortnite sæson 10 bugfix.JPG

Fortnite sæson 10 bugfixes.JPG