Fortnite stadig nede: Tirsdag er det retur?

fortnite-black-hole-pulse-season-10-finale-season-11-768x768 (1)
Efter Fortnite: Battle Royale nedbruddet i weekenden har fans taget problemet med til de sociale medier for at diskutere, hvornår det kunne vende tilbage.


Fortnite data miners og populære videospilsstreamer, Ninja, er hoppet med på diskutions-bølgen, og gav spillerne nogle tip med, der antyder, at Fortnite kunne vende tilbage tirsdag den 15. oktober.

Skulle du være gået glip af problematikken er her en hurtig oversigt

Epic Games leverede sit løfte om at bringe Fortnite til ende. En katastrofal raketopsætning søndag resulterede i ødelæggelse af hele Battle Royal mappet. Siden da har spillere ikke været i stand til at spille Fortnite og er begrænset til at tjekke det sorte hul, der dukkede op i stedet, eller bruge Konami-koden for at fordrive ventetiden.

Spillere spottede filer på det officielle Epic Games websted, der antyder, at Fornite debuterer med et nyt Battle Royale map kl. 06.00 ET tirsdag den 15. oktober. Brændstof til rygtet, blev tilføjet af streameren Tyler “Ninja” Blevins, der bidrog med sin egen “antydning” på Twitter.

I den korte video hvisker han ordet “taco”. Spillerne synes at tro, at dette muligvis er en henvisning til “Taco tirsdag.”

På nuværende tidspunkt holder millioner af Fortnite vejret i spænding.