Fortnite tilføjer bots

Fortnite bots
Competitive onlinespil kan være en hård nød at knække, især hvis du er ny til spillet eller konceptet og ikke har nogen idé om, hvad du laver. Dette kan føre til, at spillere bliver frustrerede og holder op, før de har haft en chance for at spille spillet ordentligt.


For at hjælpe med at lette denne proces nye spillere i Fortnite har Epic for nylig annonceret, at de vil introducere bots til spillet.

Epic forklarer: “In the next Season, we are adding Bots to Fortnite. They will behave similarly to normal players and will help provide a better path for players to grow in skill. Bots will work in conjunction with the new matchmaking system, and as your skill improves, you’ll face fewer Bots.”

Disse bots vil være i spil, hvor nye spillere er til stede for at gøre det lettere for dem at lære spillet, men når du bliver bedre, vil færre bots blive inkluderet. Epic forklarer også, at bots ikke vil være en del af Competitive playlists, så for mere erfarne spillere vil dette overhovedet ikke påvirke dig.

Tiltaget skaber faktisk en del kontroverser blandt spillerne, men hvis det fungerer, som Epic har til hensigt, skal det overhovedet ikke påvirke erfarne og proff gamers.

Vi bliver nødt til at vente til næste sæson for at se, hvad der sker.


Kilde og Image credit:

Ubergizmo