Gameplay fra Dying Light 2 fremvises 26 august

dying-light-2-8k-nm-1920x1080-920x518
Techland har annonceret, at de 26. august vil præsentere en udvidet gameplay video til Dying Light 2. Da Gamescom 2019 slutter den 24. august, er vi temmelig sikker på, at dette vil være den demo, som Techland viser frem under dette event.


Dying Light 2 er et spil, mange virkelig ser frem til. Spillet lover at kombinere det højt elskede Dying Light-DNA med helt nye måder at spille på. For første gang i franchisen vil spillerne have magten til at bestemme skæbnen den forfaldne storby med deres egne valg og handlinger.

Spillet benytter sig af en C-Engine, en ny generation af Techlands interne teknologi. Denne engine er bygget med open-world action-adventure og action-RPG games i tankerne.

DL2.PNG

Det er også værd at bemærke, at Dying Light 2 muligvis understøtter real-time ray tracing. Tilbage i juni 2019 hævdede Techlands førende spildesigner Tymon Smektala, at teamet arbejder med både NVIDIA og AMD for at implementere real-time ray tracing effekter i Dying Light 2. Techland eksperimenterer i øjeblikket med denne teknologi, så det er stadig ukendt, hvornår - og hvis - spillet vil støtte det.