Gamerne har haft spenderbukserne på i 2020

gaming budget 2020
Nye tal viser, at gamerne har brugt flere penge i 2020 end gennem det sidste årti. Mange mennesker at spille spil, men at skulle afbalancere tid mellem arbejde, studie og gaming, betyder ofte, at de fleste af os ender med at spille mindre sammenlignet med føromtalte. Men med coronavirus-pandemien og med folk i lockdown, ser det ud til, at flere mennesker spiller spil end nogensinde før.

I henhold til de seneste tal fra NPD ser det ud til, at gamerne har brugt mange penge i 2020, og efter alt at dømme mere end de har gjort det sidste årti. I henhold til tallene udgjorde udgifter til spil i 2020 1,2 milliarder dollars, hvilket er mere end hvad der blev brugt i de foregående år, skønt det halter lidt efter 2009, hvor det toppede 1,3 milliarder dollars.

Der en god chance for, at dette kan skyldes pandemien og lockdowns, hvor folk begynder at finde nye måder at underholde sig selv på.

Hvad der gør dette endnu mere interessant er det faktum, at både PS5 og Xbox Series X frigives i år, hvilket betyder, at vi forestiller os, at de fleste spillere faktisk ville bruge mindre, mens de venter på de nye konsoller, men disse data antyder det stik modsatte.

 gamerne har brugt mange penge i 2020.JPG