Grand Theft Auto V på vej til Google Stadia?

GTA V Stadia Google
Ligesom video streaming platforme er game streaming platforme kun så gode som deres indhold. Og det ser ud til, at Google Stadia snart kunne præsentere en ret stor titel på menukortet.

Et tweet fra Rockstar Mag (en uofficiel konto for Rockstar-nyheder) har sat sindene i kog hos Grand Theft Auto V fans. I tweeten omtales at Grand Theft Auto V snart ankommer til Stadia. Gode nyheder for Stadia-ejere.

Lige nu ved vi ikke, hvornår spillet vil blive lanceret på Stadia, men tweeten antyder, at det kunne ske inden for de næste par uger eller måneder. Tilsyneladende vil det ske omtrent samtidig med, at versionen til PS5 og Xbox Series X forventes at blive frigivet.

Rockstar mag.JPG

At få GTA 5 på Stadia er en big deal for for Google, da det vil friste mange spillere til at bruge virksomhedens tjenester, især hvis de ikke har spillet det før, eller ønsker at afprøve spillet på en anden platform.

Vi skal dog påpege, at gamere stadig bliver nødt til at købe spillet, for i modsætning til Microsofts Xbox Game Pass Ultimate, der giver adgang til ubegrænsede titler til et fast månedligt abonnement, kræver Stadia gamere at købe spillet fuldt ud.