Half-Life 2 Matrix mod på vej: Hent demo her

matrix-1799661_960_720
Modderen ”therealMooble” arbejder i øjeblikket på et Half-Life 2 Matrix mod. Dette mod sigter mod at trofast følge begivenhederne i den første film, og der er en demo frigivet, som du kan downloade lige nu.


Demoen indeholder Neos lejlighed og den klub, han besøger i starten af filmen. Demoen slutter næste dag, hvor han vågner for at gå på arbejde.

Denne demo bærer præg af at være under udvikling, så har ikke de store forventninger. Men da vi ikke har nogen nyt Matrix-spil i sigte, er disse mods altid en fornøjelse af hygge sig med. 

Det næste niveau i dette projekt omahndler et kontorniveau, hvor Neo arbejder. Derudover vil både agenter og politiet jage Neo, ligesom i filmen.

Selvom dette lyder cool, er dette projekt på et virkelig tidligt stadium. På nuværende tidspunkt er modderen på udkig efter flere mennesker, der kan deltage i dette projekt. Hvad dette i sidste ende fortæller mig, er, at tingene kan gå i hvilken som helst retning, og at vi måske aldrig præsenteres for en nyere version af dette mod.

Du kan downloade demoen til dette Matrix mod til Half-Life 2 herfra. Igen, sænk dine forventninger, da der bestemt ikke er tale om en færdigpoleret projekt på nuværende tidspunkt. 


Source & Image credit:

therealMooble