Her er 25 minutters gameplay optagelser fra Gears 5 Escalation Multiplayer Mode

gears-5-new-4-672x372
YouTuberen LANDAN2006 har delt en video, der viser 25 minutters gameplay fra Escalation Multiplayer Mode of Gears 5.

I Escalation kæmper to hold med fem spillere om at kontrollere tre ringe og har nu flere strategiske muligheder og øget afhængighed for samarbejde.

Ifølge udviklerne tjener hver ring, som dit team holder, dig 1 point pr. sekund mod rundens vindende mål på 250 point. Hvis spillere holder alle tre ringe på en gang, vinder de en dominans sejr. Efter hver runde placeres nye våben på slagmarken og spillerens respawn gange bliver kortere.

Gears 5 introducerer et Live system, der har til formål at radikalt ændre måden du spiller spillet på. Hver spiller starter spillet med en reserve på fem liv, og hver gang du dør, kan du vælge om du vil benytte et liv. Når du mister alle dine liv, vil du ikke kunne respawn til slagmarken. I slutningen af hver runde vinder spillere et ekstra liv og fem på half-time.

Efter hver runde er begge hold i stand til at ændre kampen ved at vælge at placere et våben. Våben kan placeres på en neutral centrallinje eller på en afhentningsplads tæt på dit hjemsted. Spillere vil også kunne opgradere et våben, aktivere en ny loadout mulighed eller deaktivere et fjendtligt våben i tre runder.

Vi anbefaler stærkt at se videoen, da det giver dig en bedre idé om, hvordan Escalation mode fungerer i Gears 5.


Gears 5 er i øjeblikket planlagt til en 10. september udgivelse.

Kilde & Billeder

LANDAN2006