Hitman 3 annonceret til PS5, Xbox Series X og PC

hitman 3 2020
IO Interactive's Hitman-franchise har eksisteret i et stykke tid nu, selvom Hitman spillet er blevet rebooted i løbet af de sidste par år. Oven i hatten skal tillægges, at IO Interactive stoppede samarbejdet med Square Enix, hvilket efterlod spekulationer om Hitman-seriens fremtid. Nu er der kommet godt nyt fra IO Interactive.


IO havde tidligere bekræftet, at udviklingen på fremtidige spil ikke var et afsluttet kapitel, og det ser ud til, at de var tro mod deres ord, fordi Hitman 3 siden er officielt annonceret. Spillet er i øjeblikket planlagt til en frigivelse i 2021, og mens spillet blev annonceret under Sonys PS5-arrangement, vil Hitman faktisk være tilgængeligt på flere platforme, inklusiv tidligere generationskonsoller.Det betyder, at ud over lanceringen på PS5, Xbox Series X og pc'en, vil Hitman 3 også være tilgængelig på PS4 og Xbox One for gamers, der ikke planlægger at skifte ud i spilplatform inden for en nær fremtid. Selvom reboot af populære spil ikke er nyt under solen, er det, hvad IO har gjort med Hitman 3. 

Dette betyder, at gamere i det væsentlige kan spille gennem hele serien fra Hitman 3, hvis du har brug for en genopfriskning. 

Du kan tjekke videoerne ovenfor, hvis du er nysgerrig efter, hvordan spillet ser ud.    


Source & Image credit:

IO Interactive