Ingen Cyberpunk 2077 demo

cyberpunk-2077-keanu-reeves-1038x576
Hvis man havde gået med et stille håb om at kunne smage lidt på Cyberpunk 2077 lækkerheden i en demo, så har CD Projekt RED nu slukket det håb.

Cyberpunk 2077 står til at blive frigivet d. 19. november, men ifølge CD Projekt RED, som er skaberne af spillet, kan vi altså ikke forvente at få en smagsprøve af spillet igennem en demo. Der er heller ingen planer om, at spillet kommer som en del af de spil man har adgang til gennem Xbox Game Pass tjenesten. 

 cyberpunk2077-ingen-demo.png

Via den officielle Cyberpunk 2077 Twitter konto er gjort klart, at udviklingen og lancering af en demo simpelthen er for ressourcekrævende og derfor ikke bliver aktuelt. Det har heller ikke været tilfældet med nogen af deres andre spil som The Witcher 3, så overraskelsen er måske ikke så stor. 

cyberpunk2077-ingen-game-pass.png

Via Twitter har CD Projekt REDs Ledende PR Manager Radek Grabowski også slukket håbet for dem der håbede på, at spillet ville blive en del af spilkataloget på Xbox Game Pass. 

Læs også:


Se Cyberpunk 2077 Preview i 8K


Spillet vil dog være tilgængeligt via Nvidias GeForce Now tjeneste ved lanceringen. Den aftale hænger nok i høj grad sammen med samarbejdet imellem CD Projekt RED og Nvidia i forhold til RTX implementering i Cyberpunk 2077.