LEAK: Bliver PS5 billigere end forventet?

playstation-5-design-600x310
Hvis vi skal sætte vores lid til et nyt leak, kunne priser og lanceringsdato være lækket på næste generations PS5 konsol fra PlayStation.


Twitter brugeren PSErebus, tweetede for nylig adskillige ”leaks” om PS5 (via LetsGoDigital), hvoraf de mest interessante områder var PS5 udgivelsesdatoen er programsat til den 20. november 2020 i Nordamerika, og at PlayStation 5 prisen vil være prissat til 499 $.

De officielle kilder har tidligere omtalt, at PS5 skulle frigives i slutningen af 2020, så en 20. november frigivelse ville give mening. Som det nye tweet påpeger, er denne dato fem dage efter frigivelsen af PS4, syv år tidligere, 25 dage efter 20 årsdagen for PlayStation 2 og nøjagtigt fem uger før den 25. december (AKA Christmas) i Amerika.

PS5-leak-priser.JPG

En ret spændende lanceringstitel for PS5 hentyder PSErebus også til i form af Gran Turismo 7.

PSErebus omtaler ligeledes prisen på $ 499, som i den grad modtages som et positivt tiltag fra producenten. PS4 og PS4 Pro blev begge lanceret med et prismærke på $ 399, så for den næste generation af konsol, der kun koster $ 100 mere, ville prisen være en velkommen overraskelse - især specifikationerne på PS5 taget i betragtning. 

Som altid er det værd at tage leaks med et forbehold.