LEAK: PlayStation 5 præsenteres i februar 2020

playstation5_reveal_leak
Rygterne vedrørende PlayStation 5 fortsætter med at rulle. Et nyt rygte peger nu på, at den kommende PlayStation 5 bliver fremvist i februar 2020, under et State of Play event.


Det nyeste rygte stammer fra 4chan, hvor en bruger (esTowj) påstår at have indsigt i nogle e-mails fra PlayStation's PR Team. Ifølge dette læk, fremgår det at Sony har planer om at præsentere PlayStation 5 i februar 2020 under et State of Play event, med navnet "PlayStation Meeting 2020". (Lanceringen er estimeret til engang i slutningen af 2020, muligvis november)

Ydermere fremgår det at vi får meget mere at høre om Death Stranding, Star Wars Jedi: Fallen Order, samt The Last og Us Part II, under det kommende State of Play event d. 1 November. Death Stranding vil blive fremvist med en endelig launch trailer, og The Last og Us II rygtedes til at blive lanceret d. 20 maj 2020.

Lækket skal selvfølgelig tages med et gran salt, da det stammer fra 4chan, men helt usandsynligt lyder det ikke til at være.

PlayStation 4 blev præsenteret i februar 2013, og lanceret i november 2013, så rygtet fra 4chan, kunne godt gå hen og blive en realitet.


Billede og kilder: BGR, 4chan