The Last Of Us 2 release date og ny trailer

0_3792e3685301e00f8119683fc834face
Det er været et par år siden Sony og Naughty Dog bekræftede, at The Last Of Us 2 var under udvikling. Siden da har mange spekuleret over spillets udgivelsesdato. Nogle har forudsagt, at det kunne frigives i år, mens andre har antydet, at det først kunne komme i 2020.


I betragtning af hvor langt vi allerede er inde i året, ser det ud til, at 2020 er mere end sandsynligt, og ganske som forventet, har Sony bekræftet spillets frigivelse den 21. februar, 2020. Ud over at annoncerer spillets udgivelsesdato, har Sony også afsløret de forskellige versioner af spillet, som spillerne vil kunne købe.

Dette inkluderer Standard Edition, Special Edition, Digital Deluxe Edition, Collector's Edition og Ellie Edition. Den sidste version er prissat til $ 250 og kommer også med en 12 tommer statue af Ellie. Dette er helt klart rettet mod samlere og fans af spillet, der ikke har noget imod at allokere lidt mere budget til samleobjekt.

En ny trailer til spillet er også blevet frigivet, hvor vi får vores første kig på Joel, der især var fraværende i de foregående trailere, hvilket førte til spekulation om, at han måske var død. Uanset hvad det ser ud som et fantastisk spil, og vi er sikre på, at mange ikke kan vente med at få fat i det.


Kilde & Image credit:
Sony