Logitech opruster: Opkøber Streamlabs

Logi_Streamlabs
Game streaming er big business, og de bedste i segmentet har i flere tilfælde opnået samme status som de store Hollywood stjerner på den røde løber.


Af eksempler kan vi trække Ninja op af hatten, som for kort tid siden skiftede til Mixer fra Twitch

Derfor kommer det næppe som en overraskelse, at en producent som Logitech nu ønsker at få et bid af den forgyldte streaming lagkage.

Virksomheden har meddelt, at de vil købe streaming softwareudvikler Streamlabs for over 100 millioner dollars. 89 mio. dollars vil blive leveret ved kasse et, mens yderligere $ 29 mio. Vil blive erhvervet gennem aktier, skønt sidstnævnte siges at være afhængig af, om Streamlabs vil være i stand til at nå deres omsætningsmål.

For dem, der ikke kender til Streamlabs, så er Streamlabs et værktøj, der giver brugerne mulighed for at streame til populære platforme som Twitch, YouTube, Mixer og Facebook. Hvis du nogensinde har set streams og set, hvordan streamere benytter sig af overlay chats på deres skærme, mens du spiller spil, er Streamlabs en af måderne, som streamere kan vælge at løse problemet.

Ifølge Ujesh Desai, general manager og vice president ohosf Logitech G fortæller “We’ve been fans of Streamlabs and their software since we started partnering with them over two years ago. Their industry-leading software is complementary to our existing gaming portfolio, and we believe we can do even greater things together.”