Mario Kart Tour lander på mobilen d. 25. september

Mario_Kart_Tour
Nintendo har netop annonceret at Mario Kart Tour lander på Android og iOS d. 25. september. Her tager vi et nærmere kig på, hvad spillet kommer til at byde på.


Med Mario Kart Tour lige rundt om hjørnet,er  dette Nintendo's fjerde satsning på smartphone-platformen. Nintendo har brugt en del tid på udviklingen af spillet, og der har desuden været en beta kørende, tidligere på året. Som sagt, lander spillet d. 25. september på Android (Google Play) og iOS (App Store). Spillet bliver gratis, men benytter sig dog af microtransactions, hvilket Nintendo ikke har udtalt sig nærmere omkring, indtil videre.


Som forsmag på spillet, har Nintendo udgivet en trailer, der giver os et nærmere kig på det kommende spil.


Mario Kart Tour ligner meget de gode gamle Mario Kart spil, som de fleste kender det, dog tilpasset til smartphones med touch-skærme. I spillet kan man køre som de klassiske karakterer fra Mario Kart universet, hvor der desuden er rig mulighed for customize sin kart. Nogle af banerne i spillet vil være genkendelige, imens andre er nye og baseret byer rundt omkring i verden, eksempelvis Tokyo og Paris.  


Mario Kart Tour bliver gratis at downloade, og allerede nu kan man skrive sig op til at få besked så snart spillet bliver tilgængeligt.Billede og kilder: Nintendo, Gamesradar