Massiv grafisk overhaling af Minecraft droppes

minecraft-e3
Minecraft byder ikke ligefrem på den bedste grafik, vi har set i et computerspil, men det fungerer. I 2017 annoncerede Mojang, udviklerne bag spillet, planer om at frigive en opdatering, der ville optimere grafikken i spillet betragteligt.


Opdateringen var planlagt til en frigivelse i efteråret 2017, men blev senere skubbet til 2018, hvilket åbenbart nu er gået helt i glemmebogen.

Fans af Minecraft håber stadig at denne grafiske overhaling bliver tilgængelig. Det tyder dog på, at Minecraft fans kommer til at vente forgæves. I en meddelelse fra Minecraft teamet hævder udviklerne, at grunden til annulleringen af opdateringen skyldtes, at den var mere teknisk krævende, end de havde forventet.

“We realise this is disappointing to some of you – there was a lot of enthusiasm for Super Duper from inside and outside the studio – but unfortunately, we aren’t happy with how the pack performed across devices. For this reason, we’re stopping development on the pack, and looking into other ways for you to experience Minecraft with a new look.”

24 karats nedtur for de mange Minecraft fans, da vi er sikre på, at mange uden tvivl så frem til opdateringen. Vi antager, at det bedre bliver annulleret i stedet for at Mojang frigiver en opdatering, der ikke var i overensstemmelse med de standarder, som spillerne havde forventet.


Kilde: The Verge