Ninja første pro gamer sponsoreret af Adidas

ninja-underskriver-aftale-med-adidas
Tyler “Ninja” Blevins annoncerede tirsdag et officielt partnerskab med den tyske sportstøjproducent Adidas. De økonomiske vilkår for aftalen blev ikke afsløret, og vi ved heller ikke, hvor længe aftalen løber.


Med aftalen bliver Ninja den første individuelle pro-gamer, der nogensinde har underskrevet en aftale med Adidas. Beklædningspecialisten fortalte Engadget i et interview, at de håber, at aftalen fremhæver deres engagement inden for gaming kulturen, og deres villighed til at støtte det Adidas omtaler som “supporting creators who show dedication to excelling in their field”

eSportsarenaen er ikke fremmed for Adidas. Sidste år annoncerede Adidas for eksempel et partnerskab med det danske esports-team North. Konkurrerende mærker som Champion og K-Swiss har også underskrevet aftaler med eSportshold og spillere i nyere tid.

Ninja offentliggjorde i samme omgang en video med titlen “Ninja x Adidas: Time In” på sin YouTube kanal for et par dage siden, men fjernede den hurtigt, før visningstallet eksploderede. I lyset af den officielle meddelelse ser det ud til, at Ninja (eller mere sandsynligt, nogen på hans hold) ved et uheld lod katten ud af sækken tidligt.


Sidste gang vi så et markant udspil fra Ninja, var da han proklamerede hans skifte fra Twitch til Microsofts streaming platform, Mixer. Ifølge flere udenlandske medier, skummede Redmond over 50 millioner dollars på denne aftale.


Kilde & Image credit:
Ninja, Adidas