Nintendo 3D Mario Remasters på vej?

super-mario-3d-wallpaper
Når det kommer til computerspilsfigurer, er der ikke mange der er lige så berømte som Mario. Mario-franchisen har eksisteret i årtier, og i år holder Super Mario-serien 35 års fødselsdag, en utrolig præstation for et spil. For at fejre 35-årsdagen forlyder det, at Nintendo har planlagt flere Mario-spil. Selvom vi stadig er på rygteplan, har det fået Mario-fans frem i stolesædet.


Ifølge rapporterne forlyder det, at Nintendo arbejder på flere 3D Mario Remasters. Dette inkluderer Super Mario 64, Super Mario Sunshine og derefter Super Mario Galaxy og Super Mario Galaxy 2. Der er også rygter om, at der også vil være et Paper Mario-spil i pipelinen. 

Disse nye informationer kommer fra flere kilder, såsom Video Games Chronicle, Eurogamer og GamesBeat, som alle har hørt stort set det samme. Rapporterne har også hævdet, at Nintendo oprindeligt havde tænkt at offentliggøre meddelelsen på E3 2020, som ville have fundet sted i juni, hvis den ikke var blevet annulleret på grund af coronavirus-udbruddet.

super_mario_odyssey_4.jpg

I stedet vil Nintendo sandsynligvis være vært for sin egen Nintendo Direct online-event, hvor virksomheden må formodes at streamer sin annoncering. Dette ville heller ikke komme som nogen overraskelse, da Nintendo typisk foretrækker at være vært for sine egne begivenheder. 


source & Image credit:

Video Games Chronicle, Eurogamer, GamesBeat, Pikrepo