Nintendo Ring Fit Adventure annonceret til Switch

Ring Fit Nintendo Switch
I sidste uge teasede Nintendo med nyt spiltilbehør til Nintendo Switch konsollen. Det pågældende tilbehør lignede en slags fitness-relateret tilbehør, hvor brugerne kunne klemme det og fastgøre Joy-Con-controllerne til det. Nu er tilbehøret blevet officielt annonceret, og navnet er Ring Fit Adventure.


Det nye spiltilbehør findes i to dele, hvoraf den ene er Ring-Con, og den anden er ben stroppen. Dette kan bruges til at interagere med spil, som for eksempel med ben stroppen. Nintendo har foreslået, at brugere kan bære denne på deres ben og løbe på stedet for at flytte deres figurer i et spil.


Du kan også klemme på Ring-Con for at kontrollere angreb i spil, og den vej skabe interaktion. Ideen er, at ved at bruge disse dagligt, tror Nintendo, det vil give spillerne god træning og træne forskellige dele af kroppen på samme tid.

“Nintendo is always looking for ways to surprise people with one-of-a-kind, fresh experiences. Ring Fit Adventure combines gaming and physical activity in a way that incentivizes people to keep coming back for more, to further both the story and their own fitness goals.” fortæller Nick Chavez, Nintendo of America’s Senior Vice President of Sales and Marketing.

Ring Fit Adventure vil være tilgængelig fra 18. oktober og prissættes til $ 80.


Kilde & Image credit:
Nintendo