Nintendo: Vi lancerer ikke en ny Switch i 2020

Nintendo_Vi_lancerer_ikke_en_ny_Switch_i_år
Rygterne om en ny Nintendo Switch (muligvis en Switch Pro) har floreret på nettet i den seneste tid, men nu bekræfter Nintendo, at vi ikke ser en ny Switch dette år.


Nintendo har officielt udtalt, er der ikke kommer en ny Switch i år, hvilket lægger låg på rygterne som florerede tidligere på året.

Rygterne påstod at Nintendo arbejdede på en Switch Pro, som ville starte produktionen i første kvartal 2020 og lanceres nogenlunde samme tid, som PlayStation 5 og Xbox Series X. Dette viser sig dog ikke at være realiteten.

Under et møde sidste fredag, fastslog Nintendo netop, at de ikke havde planer om at lancere en ny Switch-model i år. 

“Please note that we have no plans to launch a new Nintendo Switch model during 2020,” udtalte Nintendo president, Shuntaro Furukawa.


Nintendo vil dog fortsat arbejde på den forholds nye Switch Lite, da de ikke mener at de har formået at sprede budskabet helt ud, på trods af den ellers fine succes, ifølge Furukawa.

“We feel that we have not yet fully communicated the special features and appeal of Nintendo Switch Lite, so we will continue to address this going forward.”

 

Nintendo står derfor uden en ny konsol, når Sony og Microsoft sparker næste-generations konsolræs i gang til efterår. Switch’en tilbyder dog til gengæld noget mobilitet, som vi ikke kommer til at se ved PS5 og XSX.

 

Billede og kilder: Polygon, Notebookcheck