Nu kender vi releasedatoen for Half-Life: Alyx

Half-Life-ny-patch-2017
Langt om længe sættes det en lanceringsdato på det kommende Half-Life: Alyx, og vi kan se frem til tur down memory lane i Half-Life universet. Half-Life: Alyx er det første komplette Half-Life-spil siden udgivelsen af Half-Life 2: Episode Two i 2007. Spillet kræver et VR-headset og blev bygget fra bunden og op til VR.


Half-Life: Alyx har nu en udgivelsesdato, og er indstillet til udgivelse den 23. marts.

Selvom vi i nogen tid har vist, at Half-Life: Alyx var planlagt til frigivelse i marts 2020, er den nøjagtige dato ikke tidligere omtalt. 

Half-Life: Alyx er designet med henblik pål VR, og Half-Life: Alyx vil være kompatibelt med alle pc VR-headset, der kører på Valve Index, HTC Vive, Oculus Rift og Windows Mixed Reality-headset.

Half-Life: Alyx finder sted mellem begivenhederne i Half-Life og Half-Life 2, så spillerne kan kontrollere Alyx, når hun arbejder i en modstandsbevægelsen mod de ustoppelige Combine-kræfter. Hvis du gerne vil have et kig på gameplayet, anbefaler vi du tjekker teaser-traileren. 

For mere information, kan du tjekke Steam for Half-Life: Alyx lige her. Trænger du til en Half-Life-opfriskning, er alle Half-Life-spil i øjeblikket er gratis at spille på Steam i en begrænset periode.


Source & Image credit:

Valve, Steam