NVIDIA forbereder RTX gaming servere

nvidia rtx gaming cloud annonceret
Nvidia har meddelt, at deres skybaserede spilleplatform, GeForce Now, får RTX spilleservere med Ray Tracing.


Fra i dag under Gamescom 2019 i Tyskland, vil betabrugere af GeForce Now tjenesten kunne drage fordel af GeForce RTX spil over skyen. NVIDIA lover den nye service byder på AAA pc spil til næsten enhver enhed - inklusiv Android telefoner, Mac'er og computere.

Oprindeligt er det kun brugere i Tyskland og det Nordlige Californien, der kan drage fordel af de nye RTX-servere, selvom producenten lover en større udrulning i fremtiden.

Virksomheden annoncerede også, at de er i færd med at oprette en Android mobilapp, men der er ingen tidsplan for denne frigivelse. NVIDIA nævnte Samsung og LG telefoner på pressemødet og anbefaler i samme omgang brugen af en Bluetooth gamepad.

Den nuværende version af GeForce Now tjenesten er fortsat i beta siden den blev introduceret i 2017. Nvidia har forklaret ved flere lejligheder, at de forbereder sig på at flytte ud af beta mode i de kommende måneder, men indtil videre er der ingen oplysninger om prisfastsættelse eller lanceringsdato.

GeForce står nu over for øget konkurrence inden for cloud gaming servicen. Googles cloud gamingtjeneste, Stadia, er programsat til udgivelse i november 2019, mens både Microsoft og Sony arbejder på deres egne skybaserede clouds.


Kilde & Image credit:
Nvidia