Nvidia frigiver Game-Ready driver til RDR2

pQGtamaVFk4sutrUCyHkh7-650-80
Nvidia har frigivet en Game-Ready driver til Red Dead Redemption II. I samme omgang kommer Game-Ready driveren med performance forbedringer til Need for Speed Heat og Borderlands 3.


Nvidias sidste store driver-frigivelse kom på markedet for mindre end en uge siden sammen med debut af GeForce GTX 1660 Super grafikkortet. Dette har dog ikke lagt forhindringer i vejen for Nvidia i at frigive en Game-Ready driver til Red Dead Redemption II, hvori optimeringer til Need for Speed Heat og Borderlands 3 gemmer sig.

Nvidia sendte i samme omgang en grafikkortanbefalinger ud til Red Dead Redemption II. Bemærk, at disse er til at køre spillet med 60 billeder pr. sekund (fps), hvilket tyder på får et GTX 2080 Ti til at svede.

zMG9UV2HKWYJPEHNbucTL7-650-80.png

Game-Ready-drivere er ikke altid strengt nødvendige, når du vil køre et netop frigivet spil på dit system, men det anbefales, at spillere opdaterer deres driver af to enkle årsager: ydeevne og stabilitet. Selvom Red Dead Redemption II og Need for Speed Heat muligvis kan spilles alligevel, anbefaler vi den nye Game-Ready driver til RDR2 installeres for at sikre, at spillene kører så stabilt som muligt.

Ud over disse opdateringer bringer 441.12 driveren også ydelsesforbedringer med sig til Borderlands 3

GeForce Game Ready Driver version 441.12 leveres også med den understøttelse, der er nødvendig for at bruge G-Sync på nyligt opdaterede LG OLED-tv'er.

Du kan finde driver, der er tilgængelig til download her eller gennem appen GeForce Experience.


Kilde & Image credit:

Nvidia