NVIDIA video viser fordele ved høje FPS til eSport

pc-game-league-of-legend-esport
Vil du blive bedre på eSports? I så fald bør du måske overveje at investere i en high-end gaming-pc, der giver dig mulighed for at spille spil med en højere billedfrekvenser aka. FPS.


Tidligere i år havde NVIDIA teoretiseret, at højere FPS kunne føre til, at gamere kunne klare sig bedre, og nu i demovideoen ovenfor beviser de, at det er sandt. For dem, der ikke er kendte, betyder en højere billedhastighed, at flere billeder vises på skærmen i et enkelt sekund. Dette er grunden til, at videoer, der spilles ved 60 fps, ser meget glattere ud sammenlignet med dem, der spilles med 30 fps.Helt så firkantet er det dog ikke, og du bliver ikke en eSports stjerne udelukkende ved at være den glade ejer af det bedste hardware markedet har at tilbyde. Men nedenstående video viser, der deles af NVIDIA, viser, at dette kunne være et meget vigtigt aspekt at overveje i kampen om at få taletid på eSports scenen.


Tidligere i år fremhævede NVIDIA, at højere FPS kunne føre til, at gamere kunne klare sig bedre i gaming, og nu viser de i demovideoen, at det er sandt. For dem, der ikke er har styr på de tekniske begreber, betyder en højere billedhastighed, at flere billeder vises på skærmen i pr. sekund. Dette er grunden til, at videoer, der spilles ved 60 fps, opfattes bedre af modtageren sammenlignet med dem, der afspilles med 30 fps.

Højere FPS resulterer også typisk i mindre screen tearing og reducerer også effekten af ghosting, og i nogle tilfælde kan det endda give gamere mulighed for at få øje på fjenden tidligere sammenlignet med spillere, der spiller med lavere billedhastigheder.

Dette betyder, at i teorien kan spillerne reagere hurtigere og sigte med mere nøjagtighed. Når det er sagt, vil det at have den bedste hardware ikke nødvendigvis gør dig til en bedre spiller, da der er andre faktorer involveret, men hvis du leder efter en måde at forbedre dig på, kan dette være en af metoderne.


Kilde & Image credit:

NVIDIA