Ny Nintendo Switch på vej med bedre batteri

ny-nintendo-switch
Nintendo annoncerede den nye Nintendo Switch Lite i sidste uge, men nu er Nintendo igen på banen med en opdateret udgave af den originale Switch.

Den nye Nintendo Switch er ikke på samme måde ”ny” som Nintendo Switch Lite, men nærmere en forbedret version af den originale Switch, med opgraderet og mere strømeffektiv intern hardware. Dette resulterer blandt andet i markant bedre batteritid, sammenlignet med Switch’en der blev lanceret tilbage i 2017.Eksempelvis har batteriet i den nye Switch fået en markant overhaling, der tillader at den kan bruges i op 4,5 - 9 timer på en opladning, sammenlignet med 2,5 – 6 timer i den forrige udgave.
Ifølge Nintendo, kan batteriet klare 5,5 timer i The Legend of Zelda: Breath of the Wild, før du skal søge mod en stikkontakt, hvorimod den originale Switch kun klarer cirka 3 timer i samme spil.
Spilletiden du kan presse ud af batteriet, afhænger selvfølgelig af, hvilket spil du spiller.
Ny-Nintendo-Switch-batteri.jpgDenne drastiske forbedring af batteritiden, er bestemt noget der vil glæde personer som bruger Switch’en meget på farten.
Ud over den markant forbedrede batteritid, har Nintendo ikke udmeldt flere oplysninger om den kommende Switch, indtil videre, men vi venter spændt på mere information.


Den nye Nintendo Switch lander i handlen til september i europa, og til samme pris som den nuværende Switch. (300 dollars)


Billeder og kilder: Nintendo, Gamespot, Gamereactor.