Ny Pokémon Sword og Shield ankommer den 17. juni

7_8_version_exclusive
Den første udvidelse af Pokémon Sword og Shield ankommer den 17. juni. Nintendo frigiver snart Isle of Armour, det første downloadbare indhold fra Pokémon Sword og Shields kommende expansion pass. DLC’en finder sted i et nyt område i Galar-regionen kaldet Isle of Armour. Det er løst baseret på Isle of Man, en ø mellem Storbritannien og Irland.


Udvidelsen har en ny storyline og gyms, som du kan udforske. Du kan fange alle dine yndlings Pokémon som Exeggutor og Tauros. Der er også nogle fan-favoritter, som Articuno, Zapdos, Moltres og Slowbro, som har nye galariske former. Du kan også finde Kubfu og Urshifu, to nye kampe-type monstre eksklusiv til denne udvidelse. De vil have en anden kampstil, afhængigt af hvordan du beslutter dig for at spille spillet.

Denne udvidelse tilføjer også flere nye funktioner, som et værktøj kaldet Cram-o-matic. Dette giver dig mulighed for at kombinere fire genstande for at skabe consumables som Poké Balls og PP Ups. Nogle kombinationer åbner for sjældnere genstande. Der tilbydes også en en bevægelsesvejleder eksklusiv for øen, der lærer dine Pokémon nye ild- og græsbevægelser. Du kan betale dem ved hjælp af Armorite Ore, et materiale, som du kun finder på Isle of Armour. 

Source & Image credit:

Engadget