Nye billeder fra The Witcher serien

geralt_kamp_the_witcher
The Witcher som Netflix serie i otte afsnit er lige om hjørnet, og der er dukket nye billeder op der viser lidt mere af hvad vi kan vente af serien.


Netflix har frigivet en ny serie af billeder fra den kommende The Witcher serie, som kommer til at have Henry Cavill i rollen som Geralt. 

Netflix-The-Witcher-new.jpg

Serien kommer til at være mere baseret på bøgerne end den super populære spilserie af CD Project Red. Det betyder, at der vil være en del forskelle i serien i forhold til den version af Geralt, som vi kender fra spillene. 

ciri_the_witcher_netflix.jpg

Selv om den officielle udmelding fortsat er, at The Witcher lander inden nytår på Netflix, så har vi stadig ikke fået en officiel dato for, hvornår det egentligt er. 

yennefer_the_witcher_netflix.jpg

Indtil da kan vi bare nyde de nye billeder, som viser os lidt mere af, hvad vi kan forvente af en Live Action version af The Witcher. 

netflix_the_witcher_serie.jpg

I de nye billeder ser vi både Geralt, Yennefer, Ciri og får et glimt af en monsterklo. Produktionsværdien på den nye serie ser ud til at være i den gode ende, hvilket man også næsten burde forvente. 

the_witcher_netflix_serie.jpg

Det bliver spændende at se om The Witcher kan være den serie der kommer til at kunne tilfredsstille seernes fantasy lyst nu hvor Game of Thrones er færdig. The Witcher er en serie med en stor fanbase som Netflix med sikkerhed gerne vil kunne gøre tilfredse. Specielt The Witcher 3 er trods alt et af de bedst sælgende og topanmeldte spil siden det udkom i 2015. 

gerralt_the_witcher_netflix.jpg


Billeder: Netflix